LOODGIETERS TOT UW BESCHIKKING

ONTSTOPPEN VAN TOILETTEN, GOOTSTENEN, BADKAMERS EN GOOTSTENEN

Wij komen bij u thuis tussen om al uw verstopte afvoeren te ontstoppen: toiletten, badkamers, badkuipen, douches, wastafels, keukengootstenen, enz. Onze opgeleide en ervaren experts staan te allen tijde 24/7 tot uw beschikking.

SEPTIC TANK LEGEN

Het is van groot belang snel in te grijpen om een verstopte septische tank te ledigen, om het risico op verspreiding van kwalijke geuren te vermijden en de schade die het water aan uw huis of aan naburige ruimten kan toebrengen tot een minimum te beperken. Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen met uw septische put.

ONTSTOPPEN VAN RIOLEN, LEIDING, STERPUTTEN

Als uw riool overstroomt in uw straat, tuin of zelfs uw kelder, moet het dringend ontstopt worden om verdere schade te voorkomen. Vertrouw op ons om uw riool te ontstoppen, wij hebben een team van experts 24/7 beschikbaar.

U KUNT OP ELKE MOMENT ONZE DIENSTEN VRAGEN

LOODGIETER

PLUMBING

Zit het lek in een pijp? Onze professionals zullen het onmiddellijk repareren als u belt voor noodservice in België.

ONTSTOPPING

BIJ ONS

Heeft u een verstopping in een leiding ontdekt? Met onze efficiënte methode kunnen wij alle ruimten van uw huis bereiken om uw probleem op te lossen met een minimum aan lawaai en geuren.

WIJ ZIJN ALTIJD BESCHIKBAAR

ONZE DIENSTEN ZIJN 24/7 BESCHIKBAAR, bel ons nu of maak een afspraak, ons team is altijd beschikbaar om u te helpen uw problemen op te lossen.

IK MAAK MIJN AFSPRAAK